Навигација

Пријављивање

Студенти и запослени Факултета ветеринарске медицине Универзитета у Београду не могу да подносе самосталне пријаве за мобилност Европској комисији, националним агенцијама или канцеларијама Еразмус плус.

Универзитет у Београду је једина надлежна институција за потписивање интер-институционалних споразума о мобилносту студената, наставног и ненаставног особља.

Могућност стипендирања се заснива на потписаним активним и финансираним интер-институционалним споразимима између Универзитета у Београду и институције из програмске земље.

Пријављивање за мобилност у оквиру Ерасмус плус програма биће оглашена путем конкурса на сајту ФВМ-а (Erasmus plus/конкурси), тек након објављеног конкурса на сајту Универзитета у Београду за одређену област.

Пријаве кандидата /студената, наставног особља/ се врше преко Ерасмус плус платформе Универзитета у Београду http://mobion.bg.ac.rs/

Факултет ветеринарске медицине доставља ранг листу пријављених кандидата Универзитету у Београду. Коначну ранг листу о стипендирању студената и наставног особља врше институције из програмске земље.