Навигација

EU Information Centre

Poštovane kolege, 

Zadovoljstvo mi je da Vas obavestim da će u Beogradu, u zgradi Doma omladine, uskoro biti otvoren Informacioni centar Evropske unije. Jedan od osnovnih ciljeva centra je da graðanima Srbije približi evropske institucije i da ih bolje informiše o dešavanjima vezanim za Evropske integracije, projektima koje Evropska unija finansira na ovim prostorima kao i o mogućnostima finansiranja naučnih istraživanja i mobilnosti istraživača iz Srbije.

EU Info centar biće otvoren tokom Nedelje Evrope ove godine. Do tog momenta očekuju nas brojne pripremne aktivnosti, a jedna od njih je i organizovanje pripremnih sastanaka, diskusionih foruma i prezentacija za potencijalne partnere i saradnike.

Prepoznajemo vas kao značajne aktere promovisanja učešća istraživača iz Srbije u 7. Okvirnom programu Evropske unije (FP7) i cenimo napore koje ulažete na tom polju. Iz tog razloga smatramo da upravo Vi treba da učestvujete na narednom pripremnom dogaðaju za FP7 predstavnike, koji će se održati u ponedeljak, 11. aprila 2011. godine, u 10 časova, u tribinskoj sali Doma omladine, Makedonska 22 u Beogradu.

Tom prilikom biće najpre predstavljen budući EU Info centar i njegove funkcije, a zatim ćemo razmeniti ideje o mogućim oblicima saradnje.


U prilogu se nalazi Agenda pripremnog sastanka za FP7 saradnike.

Molim Vas da svoje prisustvo potvrdite telefonom ili elektronskom poštom.

Očekujemo Vas i unapred se radujemo.


Srdačan pozdrav,
Katarina Vasić
Office Manager
EU Information Centre
Makedonska 22, 11000 Belgrade, Serbia
Phone: +381 (0)11 3221 948
katarina.vasic@euinfo.rs