Navigacija

Radiološka ultrazvučna i endoskopska dijagnostika - maj 2021.

Integrisane akademske studijeInfostud


RADIOLOŠKA ULTRAZVUČNA I ENDOSKOPSKA DIJAGNOSTIKA

Ispitini rok: MAJSKI


OBAVEŠTENJE:

 

Studenti koji su položili praktični ispit iz predmeta Radiološka ultrazvučna i endoskospka dijagnostika u školskoj 2020/21 godine, izlaze direktno na usmeni ispit u zakazanom terminu koji će biti istaknut na sajtu fakulteta – MAJSKI ISPITNI ROK.

Studenti koji nisu položili praktični ispit iz predmeta Radiološka ultrazvučna i endoskopska dijagnostika u školskoj 2020/21 godini će ovaj vid ispita polagati u sklopu usmenog ispita u zakazanom terminu prema rasporedu koji će biti istaknut na sajtu fakulteta – MAJSKI ISPITNI ROK.

Svi studenti treba da potvrde izlazak na ispit najkasnije do 15.05.2021. (subota) slanjem mejla ispitivaču kod koga su raspoređeni. U mejlu navesti ime, prezime, broj indeksa i naziv predmeta. Student će dobiti povratan mejl od strane ispitivača, kao znak da je prijava ispita primljena. Studenti koji ne potvrde izlazak na ispit u zakazanom terminu, neće moći naknadno to učiniti.

Prof. dr Nikola Krstić nkrstic@vet.bg.ac.rs

Prof. dr Mirjana Lazarević Macanović miramac@vet.bg.ac.rs

Doc. dr Marko Mitrović markom@vet.bg.ac.rs

Predispitne vežbe će biti održane u ponedeljak 17.05.2021. u 11 časova putem zoom platforme (https://us04web.zoom.us/j/4498823592). Studenti mogu preuzeti predispitne snimke na ovom linku i u obavezi su da ih detaljno proanaliziraju i da na predispitnim vežbama postave konkretna pitanja vezana za nerazumevanje pojedinih snimaka.

Meeting ID: 449 882 3592

Password: 7kmxZ5

Studenti koji budu imali problema da se uključe na predispitne vežbe, neka se obrate
doc. dr Marku Mitroviću (
markom@vet.bg.ac.rs).

Svi studenti pri dolasku na ispit moraju imati masku!