Навигација

Обавештење о Београдском сајму запошљавања и пракси

Опште
Поштовани,
 
Београдски сајам запошљавања и пракси 2015 одржаће се први пут у организацији Савета за запошљавање града Београда, који окупља све градске институције које се баве запошљавањем у граду Београду, тј. Градска управа - Секретаријат за привреду, НСЗ, Филијала за град Београд, Привредна комора Београда и др., а у оквиру спровођења Акционог плана за запошљавање града Београда за 2015. годину.
 
У Дому омладине Београда, 14. маја од 10-17 сати, све незапослене грађане и оне који би да промене посао, или да похађају стручну праксу код послодавца, очекује 87 послодаваца са 1718 слободних радних места, 20 места за стручну праксу код послодавца и 166 места за стручну праксу у оквиру програма БГ праксе.
 
Молимо Вас да обавештење о овом догађају поставите на Вашем сајту, како би сви заинтересовани студенти били обавештени о слободним радним местима која овај Сајам нуди, као и могућностима за обављање стручне и Бг праксе.
 
Уколико сте заинтересовани за постављање рекламног постера Београдског сајма запошљавања и пракси 2015 на Ваше огласне паное, молимо Вас да нас обавестите у току данашњег дана, како бисмо Вам исте и доставили. Димензије постера су 70 X 100 цм.
 
У прилогу Вам достављамо рекламни постер за наведени Сајам.
 
Контакт особа: Светлана Исаиловић, телефон: 011/715-7377
 
 
Срдачан поздрав,
 
Из Секретаријата за привреду
 
рекламни постер за наведени Сајам